Sponsorudvalg

Kontaktperson:

Vi søger hele tiden nye måder samt initiativer til at udbygge vores nye koncept som skal omfatte hele klubben. Derudover ideer til hvordan vi kan udbrede kendskabet til den sportsklub som vi er, med et stort fællesskab og bredt fokus på personlig udvikling samt talentudvikling. - Det bliver et spændende stykke arbejde og vi håber I vil være med - så hvis du har ideer til hvordan dette kan effektiveres eller hvordan vi gør os mere attraktive for nye sponsorer så send en mail til: ?????????? eller ring på ????????, spørgsmål og forslag er meget velkomne.

 

Hvorfor skal din virksomhed være sponsor for Helsingør Håndbold.
Helsingør Håndbold søger nye sponsorer der sammen med de nuværende sponsorer kan og vil være med til at styrke Helsingør Håndbold på alle områder.
Som sponsor i Helsingør Håndbold kan jeres virksomhed bidrage positivt til en aktiv klub i udvikling.

I Helsingør Håndbold er der i dag et godt samarbejde med engagerede forældre, frivillige samt medlemmer der alle brænder for sporten samt klubben, men vi har også brug for jer - lokale virksomheder som har lyst til, at støtte op om et sundt idrætsliv i kommunen - vi kunne ikke gøre det uden jeres støtte.

Som sponsor i Helsingør Håndbold støtter i en klub som er en del af Helsingør Kommunes samarbejde med Team Danmark som elitekommune.

Vi er i klubben pt. 5 senior hold spillende i 3 division og nedefter samt 18 ungdomshold fra U6/8 til U18.

Lyder det interessant for jeres virksomhed har vi forskellige former for sponsorater.

Ring eller skriv og vi kan sammen få en snak om hvad der vil passe ind i netop jeres virksomhed.