Kære Helsingør Håndbold.


Traditionen tro har der i påskeferien været god aktivitet på mange af vores hold i klubben. Vi har haft hold i Jylland til AGF-Cup for første gang i mange år. Vi har haft hold i Hillerød til deres påskecup. 


Vores herlige U19 piger ville mægtig gerne have været til en turnering i Holland, men denne tur gik desværre i vasken. Morten og Amalie stablede i stedet en lille træningslejr på benene i Helsingør Hallen. Der var masser af socialt samvær, teambuilding og god træning samt natløb i skoven.


Torsdag den 6. april om  eftermiddagen kl. 13, sendte vi en busfuld af forventningsfulde børn og unge af sted til Århus. Det var U9 pigerne, U11 pigerne, U13 drengene og U15 pigerne der i højt humør forlod Helsingør. Især U9 pigerne var spændte, da det var deres første stævne med overnatning. AGF-Cup er et stort stævne med 145 hold fordelt i alle ungdomsrækker til og med U17 på både drenge- og pigesiden.


U9 pigerne var tilmeldt i en B-gruppe og med en andenplads i gruppen kom de i B-finalen. Finalen vandt de med 5-4 i en meget tæt kamp, hvor de kæmpede sig tilbage efter at have været bagud med 2 mål. Kampen blev livestreamet på pigernes facebookgruppe. Dermed fik vores skønne U9’ere deres første guldmedalje med hjem fra et stævne. Stort tillykke og tak for den fine opbakning som alle holdene gav vores yngste piger!


U11 pigerne var på en meget svær opgave, de var røget i en AB gruppe. Pigerne spiller normalt i B-gruppen og skulle møde AGF 1 og Hvidovre 1, som normalt spiller i A. Det lykkedes at spille sig til semifinale B, som de vandt over Herlev Hjorten. Pigerne kæmpede alt hvad de havde lært og tog en flot sølvmedalje med hjem. Godt gået!!!


U13 drengene stillede op i C-rækken og fik maksimum point i deres gruppespil med +31 i målforskel.

Deres finalekamp blev spillet i Ceres Park Arena med plads til ca. 4.400 tilskuere. Alle vores hold var og bakkede op om drengene, som i en meget medrivende finale med forlænget spilletid og intens fight på banen trak sig ud af opgøret mod Skanderborg med flotte sølvmedaljer om halsen. Drengene var forståeligt nok skuffede, men kan være stolte af deres indsats.


U15 pigerne stillede op i en stor gruppe med 7 hold og skulle således igennem et gruppespil over 6 kampe. En af modstanderne var blandt andet GOG’s førstehold, som traditionsmæssigt kvalificerer sig til DM. Så ved man ligesom hvor barren er sat i turneringen. Til pigernes sidste kamp, som blev en tæt affære i Team Danmark Hallen, fik de pludselig fint besøg på tilskuerrækkerne, da herrelandsholdets træner Nikolaj Jacobsen dukkede op. Pigerne kæmpede med alt hvad de havde og endte på 7. pladsen i gruppen. God fight piger.


Samtidigt i Hillerød var det U17 drengenes tur til at give den alt hvad de har i sig. Det lykkedes med en førsteplads i gruppespillet at kvalificere sig til semifinalen, som de desværre tabte til Slagelse Håndbold. I bronzekampen rejste de sig med en sejr på 16-13 over lokalrivalerne fra Hillerød Håndbold. Tillykke med bronzemedaljerne drenge!!


Se billeder fra påskens aktiviteter i Galleriet..

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram