?? BREAKING NEWS ??
Helsingør, 22. marts 2023
Spændende udvidelse af holdfællesskabet mellem Helsingør Håndbold og Borsholm Håndbold??????????????????
Det er med glæde, at vi kan annoncereen udvidelse af holdfællesskabet mellem Helsingør Håndbold og Borsholm Håndbold. Således vil vi fra starten af næste sæson (2023/2024) have klubsamarbejde og holdfællesskab for U13, U15 og U17 på både drenge- og pigesiden??????????????????
Den vigtigste årsag til at udvide samarbejdet mellem klubberne er at kunne tilbyde sjov og udfordrende håndbold uanset niveau. Ved at indgå holdfællesskab kan vi favne bredere og skabe et stærkere fundament til fordel for spillerne med mulighed for træning sammen med flere spillere og dermed større mulighed for trænerne at arbejde med udvikling af både den individuelle spiller og holdet. Det mener vi er vigtigt for at fastholde interessen for håndbold og vil styrke håndbolden som sport på tværs af vores områder, så vi også kan tilbyde sjov og lærerig håndbold for de fremtidige årgange??????????????????
En anden vigtig faktor for fastholdelsen og interessen for håndbold er kammeratskabet og klubånd. Derfor vil vi lægge stor energi i at få skabt succes socialt og kulturelt, så alle holdene på kortest tid muligt føler sig som et hold. Dette er allerede en stor succes både U15 og U17 drenge efter sidste års sammenlægning og vi glæder os til at se det ske for de øvrige hold også.
Med holdfællesskabet kan vi blandt andet tilbyde:
??Mulighed for 3 træninger pr uge
??Træning i to haller (Helsingør Hallen & Nordkysthallen)
??Adgang til styrkerum (Helsingør Hallen)
??Adgang til café miljø efter træning for sociale aktiviteter (Nordkysthallen)
??Adgang til klubhus og udendørsområde for sociale aktiviteter (Borsholm Klubhus og Idrætsanlæg)
??Stærkt fællesskab på tværs af årgange og køn fx fælles klubture til stævner
En sådan udvidelse af vores samarbejde kommer naturligvis som følge af mange dialoger mellem ledelsen i begge klubber og er ikke noget vi tager let på. Men vi tror fuldt og fast på, at det er det rigtige at gøre for at tilbyde den bedste håndbold både på og udenfor banen for både børn og unge – og vi er allerede godt i gang med arbejdet????
Vi er på nuværende tidspunkt ved at lægge sidste hånd på træner kabalen, men vil glæde os til at præsentere både nye og velkendte ansigter på trænersiden snarest muligt??
Da vi er sikre på at dette giver anledning til en masse spørgsmål inviterer vi til Kick-Off & Infomationsmøde torsdag d. 13. april 2023 kl. 18.00 – 21.00 i Helsingør Hallen. På mødet starter vi med fælles informationer og vil derefter dele op på de forskellige hold, hvor trænere og ledelse vil fortælle mere og svare på konkrete spørgsmål??
Derudover er der en masse andet praktik som vi for nuværende arbejder på plads, men alle overordnede rammer er aftalt. Vi kommunikerer ud løbende når det er relevant.
For yderligere spørgsmål kan I kontakte undertegnede.
Mange sportslige hilsner
Martin Hjort
Formand, Helsingør Håndbold
Tinie Tarp
Formand, Borsholm Håndbold
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram