Forældrepolitik

Forældrepolitik

I Helsingør Håndbold (HH) har vi udarbejdet en forældre politik, som skal være med til at skabe de bedste rammer for vores spillere og trænere. Vi er glade for det gode forældreengagement vi har i vores klub. Det er en kæmpe gave, og en klub ville ikke kunne fungere, hvis ikke vi havde frivillige og engagerede forældre, der hjælper til.


HH´s bestyrelse og trænerstab kan nemlig ikke løfte alle de opgaver, der ligger i en drift af en forening, så derfor har vi brug for frivillige hænder. Det gælder alt lige fra kørsel til udekampe, overnatning ved stævner, bage kage til et fælles arrangement, stå vagt i klubcaféen, sidde ved dommerbordet til en hjemmekamp, hjælpe til ved Helsingør Ironman samt engagere sig i Klubteam med planlægning af arrangementer. 


Alle disse aktiviteter er med til, at HH kan få den daglige drift til køre rundt, både opgavemæssigt og ikke mindst økonomisk.
HH sætter stor pris på, hvis forældre og medlemmer vil respektere de beslutninger, som der træffes i klubben, både af bestyrelsen og af trænere. Hold den gode tone når man henvender sig til bestyrelsen og trænerne, også selv om man er uenig. 


Det er også vigtigt, at man som forældre hjælper sit barn med at møde op i god tid til træning og kamp, og hjælper dem med at være forberedt. I HH kommer man ikke for at blive trænet, men for at træne. Støt holdet og ikke mindst klubben og kom med opmuntring i både med og modgang, det hjælper dit barn med at få en god og positiv oplevelse sammen med sit hold og sin klub.
Støt også jeres børn i også at ville deltage i klubaktiviteter. Det giver dem en god mulighed for at kunne være sammen socialt med de andre spillere i klubben.


HH ser frem til at møde jer i hallerne, med godt humør, og I kan være med til at skabe en god og positiv stemning. Hep på hele holdet med positive tilråb. Ikke kun på dit eget barn. Klap også gerne med hvis modstanderen spiller godt.


I Helsingør Håndbold følger vi DHF’s 10 forældrebud for god opførsel på
tilskuerpladserne.


1. Håndbold skal være sjovt for alle – både på og uden for banen
2. Mød gerne op til træning og kamp – hvis dit barn ønsker det
3. Giv opmuntringer til ALLE børn under kampen – ikke kun dit eget
4. Bak op om arbejdet i foreningen – det bliver værdsat, også af dit barn
5. Dommeren er en vejleder, der skal hjælpe børnene – kritisér ikke hendes/ hans afgørelser
6. Håndbold er en holdsport – holdkammeraterne er ikke ligeglade med om dit barn kommer eller
bliver væk
7. Respektér trænerens beslutninger – vær derfor positiv og støttende
8. Giv opmuntringer i medgang og modgang – giv ikke kritik
9. Spørg om kampen var god og sjov – ikke kun om resultatet og antallet af scoringer
10. Det er dit barn, der spiller håndbold – IKKE dig