Nordsjælland Håndbold

Moderklub i eliten

First slide
First slide
First slide

Nordsjælland Håndbold (NH) blev grundlagt i 2006 som en fusion mellem håndboldklubberne i Helsinge, Helsingør og Hillerød på herrer-eliteniveau med den klare ambition, om at være en fast del at tophåndbolden i Danmark.

Helsingør Håndbold (HH) er derfor sammen med de to andre klubber, moderklub, og Nordsjælland Håndbold (NH) ses derfor som vores eliteoverbygning på herresiden.

I 2023 trådte HH ud af det formelle ejerskab af NH, for at give nye investorer plads, men HH betragtes stadig som en del af inderkredsen i NH om udviklingen af nye generationer af talenter til fremtiden i Danmarks bedste herreliga.

Talent

Visionen for Nordsjælland Håndbold er klar. Udviklingen af unge talenter skal være fundamentet for et bæredygtigt seniorhold. Derfor samarbejde de tre moderklubber om en ambitiøs talentsatsning for U17 drenge og  U19 drenge og ikke mindst et 2. Divisionshold for herre.

Det stærke fællesskab og samarbejde i Nordsjælland Håndbold på talent- og seniorniveau gør, at ambitiøse nordsjællandske håndboldtalenter får de bedste forudsætninger for at udvikle deres karriere og de individuelle færdigheder.

Opbakning i hele Nordsjælland

Opbakningen og troen på Nordsjælland Håndbold har aldrig været stærkere. Nordsjælland håndbold har ambitioner om at forblive i toppen af dansk håndbold, og uden den kæmpe opbakning der er fra fans, tilskuere og de frivillige ville det ikke være muligt.